Den Smilende Vognmand - At flytte fra Danmark til Spanien

Flytningen

Det var jo simpelthen en jungle at finde en vognmand/flyttefirma som kunne køre turen til Spanien fra Danmark for os. Det er altså en branche med brådne kar og ufleksible løsninger. Der må være få om buddet og mange kunder tydeligvis…
Jeg havde indhentet 5 tilbud fra 

en eller anden online portal, og der var der altså udsving i priserne på 20.000 kr. Fuldstændig absurd, når man som kunde ingen idé har om hvad sådan en tur koster reelt. Men de fleste kunne lave et tilbud på mellem 23-27.000 x moms. Det er i bund og grund ikke dyrt, for sådan en lang tur, når man tænker over hvor meget en flytning i Danmark kan løbe op i.

Jeg havde booket med en gut, et firma jeg tilfældigt havde fundet på facebook via en iværksættergruppe.. Jeg havde ikke super nem dialog med dem, der gik lidt lang tid inden vi fik svar og da han kom ud og så vores ting, fik han nævnt at han havde prøvet at afsætte turen til en kollega, for der er “sgu ik’ nogen der gider at drøne til Spanien, for det er rigeligt at jobs i Danmark” – Jamen, super duper. Det er da lige det jeg ville høre fra ham der skulle fragte alle vores ting derned? !.. Jeg søgte andre tilbud og fandt ud hvad jeg skulle holde øje med omkring fragtvirksomhederne, og den virksomhed jeg havde halvt bekræftet levede ikke op til de krav.
SÅ, jeg fandt via fælles bekendte en anden vognmand, som var frisk på turen. Han havde ikke den største bil, men vi gav hånd på at vi havde en aftale, og vi måtte tage det med der kunne være i hans bil og resten måtte finde nye ejere eller til storskrald.

Søren, Den Smilende Vognmand, (yes, det hedder virksomheden og han smiler sgu oss’ konstant, det er da en sand fornøjelse i sådan en flytte proces, der i bund og grund trækker tænder ud) kom på klokkeslettet, og man må sige at der har været fin kommunikation inden bookingen og under læsningen. Han og jeg har fælles bekendte på Facebook og det gør altså bare tilliden bedre, når man egentlig ikke ved, om han bare nupper hele vores læs og så ser man ik’ mere til det. (Det er set før, med sendinger til Spanien, at det simpelthen ikke dukker op, og forsikringerne ikke er i orden, så er man virkelig skidt stillet som kunde)
Vi har fået fleksibel levering, som vi ønskede. Vi var lidt besværlige, for vi skulle være ude igår d. 31/jan af vores hus i Solrød, og vi har lige et par dage hos morfar og Mette, indtil vi rejste søndag morgen og overtog boligen i Marbella søndag ved middagstid.  Derfor optager vi lidt dage for vognmanden, da der et par dage hvor han ikke kan tage andre kunder ind, og  han leverede det hos os søndag. Vi ringede bare, da vi er ved at være dernede af og klar til at modtage, og så kom Søren kørende med alle vores ting i fin behold. Det er fandmer god service!

IMG_0106

Halv fuld flyttevogn, kun med kasser

IMG_0109

Flyttefirma, der håndterede vores flytning til Marbella, Spanien. Det er seriøs tetris der er gang i dér 🙂

Vi er virkelig glade for flytningen, som Den Smilende Vognmand,  har stået for. Vi  vil til enhver tid anbefale ham til andre der skal have flyttet sine ting, både i Danmark og i udlandet.

En tanke om “Flytningen

  1. Hej manja. Sikke en fin og hyggelig blog du har:-)

    Må jeg spørge hvad i gav for flyttemanden?

    Mange hilsner
    Tanya Bryde Simonsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *