IMG_1877

Marbella Tur/Retur

Jeg har lige læst et indlæg, fra vores søde belgiske nabo. De er flyttet til Danmark pga arbejde og en lyst til livet og på at opdage. De er ligesom os. Og de følelser hun kort lige beskrev, er bare så velkendt når man selv har stået imellem to verdener og har skulle balancere det bedste fra de 2, og egentlig stadig gør det, selvom vi er tilbage med basen i København.
Jeg har tit så mange følelser i maven og i hovedet, især når Marbella lige har banket på døren.

Så laver jeg et laaaaaangt skriv oppe i mit hoved, og får kategoriseret mine tanker, brugt dem positivt og negativt og vendt dem. Uden nødvendigvis at sige det højt, men bare det at få tænkt tingene igennem, er tit nok for mig. Jeg kan også nogle gange få skrevet halve tanker ned, men glemme at poste, eller ikke have lysten eller mening med det. Men når jeg så læser posts fra andre, der er eller har været ude, så giver det mening at dele lidt ud. For det giver mening, for mig, men også for andre, dem i samme båd men også de nysgerrige.

Jeg har lige været i Marbella (hvis det skulle være gået din snude forbi på min instagram ? ) og denne her gang havde jeg børnene med. Jeg tænkte at de var ved at være klar til at opleve det igen. Denne gang med en mor med overskud på flere måder, få besøgt deres venner og få lukket kapitlet af, så det ikke måske kunne hænge over deres hoveder som et uafsluttet kapitel. For selvom de havde forberedelsestid til at vænne sig til tanken om at flytte tilbage til DK, så tror jeg faktisk ikke at børn overhovedet har den evne i deres alder.
For det har været svært for os som voksne at finde rod i, så selvfølgelig er det en udfordring for ungerne også.
Jeg kan nemlig tydeligt huske følelsen i kroppen, første gang jeg selv kom tilbage til Marbella. Jeg havde en kæmpe klump i maven, som jeg skulle stå ansigt til ansigt med. Jeg kan huske at jeg satte Benjamin af på kontoret en dag, og så kørte jeg bare.
Kørte ud imod vores gamle nabolag, vores supermarkeder, stamcaféer, legepladserne (Av..!) og vores huse.


Det er sådan en sindssygt underlig følelse af “av godav i maven” men blandet med en  lettelse over at vi ikke står i den kattepine vi havde længere.


  • En “Av godav” følelse, fordi at det var lorte hårdt for ungerne at falde til i Spanien da vi flyttede derned, og som så har været hårdt igen her i Danmark. Det tærer virkelig på ens overskud i alle sammenhænge. “Var det nu det rigtige”- følelsen..
  • En “Av-Godav” følelse, fordi vi har nogle af vores aller bedste venner i Spanien. De er dér, og vi er hér. Det tætte bånd vi havde, har vi endnu, men hverdagen med dem, har vi jo af gode grunde ikke længere, ingen spontane kolde eftermiddags øl i solen, eller frokost på en Chiringuito eller BBQ nights. Nu er det facetime og nyde hvert et visit.
  • En “Av-god” følelse, fordi når man er i Marbella nu, så oplever man det på en helt anden måde. Sådan som vi  kan være der nu og opleve ALT det gode Marbella kan er så fedt! Det kunne vi ikke før, og så er det jo på en eller anden vis, endnu mere nederen at vi ikke er der længere i hverdagen.

Men så tænker man også at,  det vi har lært, oplevet og det vi har  fået med os af erfaringer er uvurderligt.

Havde vi lært det hvis vi var blevet? Eller har vi kun lært det, af at sige stop og rejse tilbage?
Det er en af de ting jeg kan gå og smage lidt på når jeg reflekterer over vores tid i Spanien.
For jeg savner det! Uden tøven.. Men jeg ELSKER vores liv København…
Man kan jo altså bare ikke blæse og have mel i munden, vel?
 IMG_1497 IMG_1549 IMG_1562  IMG_8178
IMG_8370 IMG_8582 IMG_8932 IMG_8977

2 tanker om “Marbella Tur/Retur

    1. Kath, having someone around, that understands those parts of ones thoughts and life, is very valued! Kisses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *