Hey, skal lige vise dig noget…

Er du til Link i bio og rabatkoder?! Så kan du ligeså godt læse videre…

Vi har den sidste måneds tid testet sådan en fancy filterkande fra BWT.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Egentlig sådan et testforløb, hvor jeg kunne mærke at jeg ikke helt kunne komme igang med at se hvad det gik ud på fordi;
“Det så besværligt ud –  hvad gør den egentlig? Er kalk da skadeligt mig min sundhed? – Og hvad gør magnesium?  -Hvad er der nu i vejen med den kande jeg har? (Altså lige udover alle de kalkstreger den er fyldt med…)

 

Vi drikker stort set kun vand herhjemme til måltiderne.. Dvs, vino øl once in while da også, men som udgangspunkt kun vand. Hverken sodavand eller mælk i løbet af dagen, så dét at teste en vandkande gav jo i og for sig mega god mening.

 

Den MÅ jo kunne et eller andet den kande.. Hvis du vil læse mere om den så hold øje med Momster Test, for der bliver den helt ærligt anmeldt af tre Momster Bloggere! -Kort fortalt, så renser den vandet for kalk, og jeg skal lige hilse at sige at der er gedigent meget kalk i vandet i København til gengæld og tilføjer magnesium til vandet. Win!

 

Men hey, faktisk kan jeg allerede nu lige stik’ dig en rabatkode på -20% på den?! Det ka’ da oss’ noget? Brug koden “momster20” og fyr den af med kande og drikkedunke til hele familien sgu da!

 

Læs mere om kanden hér.

 

Det der gør at vi bruger den hver dag er faktisk at vandet SMAGER bedre! Det er argument nok! Haps!

 

“-Hey Vegas, hvordan smager vandet?! “??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *