3

Idéer til legetøj!

Er det bare mig eller hvad, der synes at udvalget af legetøj som drenge synes er fedt er begrænset? Er det fordi jeg som mor forventer at der skal være meget mere, er drenge måske bare mere simple end piger og behøver ikke andet end en bold, biler og noget til at lege krig med?

Mine drenge er SÅÅÅÅ forskellige, også hvad angår leg. Den store har altid været mega god til at fordybe sig og har ikke rigtigt hverken leget med biler, bolde eller pistoler.. Den mindste derimod er meget mere på dét hold, og actionfigurer hitter stort lige pt! Både som udklædning (som du nok har set på Instagram, så er han yderst dedikeret til sit Spiderman kostume…. ) men også som legetøjsfigurer. Han er også mere til fysisk leg og han bevæger sig næsten ikke udenfor uden hjul under fødderne på den ene eller den anden måde, noget som den store først gør efter han er blevet ældre.

 

1

 

Det er så sjovt at se deres forskelligheder på så mange punkter, og faktisk var Carlos god til at lege med “BayBlade” og “Gormiti” da han var mindre. Og det er faktisk ved at komme tilbage! Vi har lige været heldige at få lov til at teste legetøj fra AMO Toys, som forhandler Gormiti Universet. Carlos synes det var ret sjovt at få flashback til det legetøj han legede med som yngre, og Vegas elskede den store løve, så der var kæmpe stor glæde da de skulle åbne legetøjet.

De fik også lov til at teste et landskab fra universet, med bjerge osv. og for at vi havde en idé om hvad Gormiti egentlig er, gik vi lige på Youtube for at se et afsnit af tegnefilmen. Det har vidst aldrig helt slået igennem herhjemme, men det er også lige gyldigt for figurerne er seje! I bund og grund handler det om venskab, og samarbejde og at have det sjovt! Du kan se mere hér

Det er nemt at sætte op og de små kan selv samle det uden de voksnes hjælp og det er nemt at rydde op igen, så det ikke ligger og flyder – I am not that kinda mum, der kan holde ud at se på legetøj i stuen, jeg kan lige så godt være ærlig.. Men det her ligger faktisk stadig fremme, og er ret sejt og okay!

 

Hvis du mangler inspiration til drengelegetøj, så vil jeg faktisk gerne smide en kæmpe anbefaling afsted til at købe Gormiti Universet. Ungerne er jo ligeglade med historien omkring, så at skabe nogle frie rammer for leg og sætte fantasien igang, kan nemt gøres her. Du kan også læse anmeldelser af legetøjet på Momster Test, hvor Momster-bloggere har anmeldt legetøjet på forskellige parametre.

 

2 3 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *