IMG_8695

Kreative idéer til Julen

Jeg skal slet ikke komme her og spille Jørgen Clevin-fandango, på kreativitets og idé fronten! For jeg har veninder der er langt mere kreativ end jeg, eller i hvert fald på en anden måde. Men, jeg har da et par idéer til julen hvis du lige fik fingrene i sådan én hér..

Jeg har nemlig testet denne her dymo-labelmaker fra Bog & Idé til den nette sum af 130,- – Yup thats right, den koster altså ikke mere end det.. Det er jo næsten for dumt ikke at gøre det så, for hold nu op man kan lave mange sjove ting med den jo..

Idag har den stået på leg med Vegas og bogstaver. Han er ret interesseret i bogstaver nu, kva hans alder kan man sige. Og kender dem alle sammen (Kæmpe trick at lære dem dét, når de selv skal søge på netflix jo, imens mor er igang med et eller andet super vigtigt mor-agtig-ting, ik’? ) Anyways, så legede vi med at finde bogstaverne på drejeskiven, og trykke dem ud på den label der kommer ud. De små hænder skal lige have lidt hjælp til at trykke hårdt nok, da denne her maskine laver et Ol’School prægning i stickeren, og ikke er digitalt med print. Jeg kan bare godt lide æstetikken i denne her helt rene og genkendelige font der er på dymo’en.

 

IMG_8695

Vegas fik skrevet sit navn, stavet til Cat, (Katte videoer på Youtube, igen et hit… #Selvtak) God Jul og en masse andre sjove ting. Så at bruge den til indlæring, er ret sjovt. Fo rjeg ved at jeg får ikke lige pludseligt et viktualierum med plads til smukke krukker fra en dansk designer som kan få labels på med det respektive indhold. Jeg har heller ikke kasser nok i skabene til opmagasinering af alt muligt, eller legetøj der er er sorteret, så jeg får den ikke brugt til den slags OCD sjov, hér har vi  legetøjsskuffer og kasser, I en pærevælling… Det kan være at det ændrer sig nu… Det ved man aldrig.

 

Jeg har også gjort klar til juleaften, der kommer dymo labels til at være en del af bordkortene, som du kan se her. Det er også en fin (ikke den dybe tallerken) idé, men det passer ind i det look jeg går efter til julebordet i hvert fald.

 

Du kan købe dymo maker hos Bog & Idé og meld dig samtidig ind i deres kundeklub, som i December måned giver fri fragt! Hep Hey! og adgang til 25% rabat med deres returpant system på Bestseller bøger (Smart!) og en masse andre fordele (det er altså ikke kun newsletters i din spambox)

Måske du mangler en sidste adventsgave eller julegave?

IMG_8700

IMG_8696 IMG_8695

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *