2_Spil

Brætspil vinder bare over så meget andet altså..

Når jeg nu ikke har fået børn (læs: piger) der gider at sidde og dimse neglelak, perler, tegne på samme måde som de hellere vil lege krig, spille computer og lege med actionfigurer. Så er det jo så hyggeligt at vi kan samles til hygge med et brætspil.

Selvfølgelig glor vi fjernsyn som alle andre, men der er vitterligt aldrig noget i tv, jeg gider at se lige så snart Bagedysten er slut og der ikke er auditions til X Factor længere.. Så bliver det meste on demand, og ja af samme årsag har vi faktisk lige opsgat vores tv-pakke.. Sgu’ da fuldstændig spild af penge! Vi elsker at spille backgammon, og faktisk har vi ledt efter nogle spil som egentlig kun var til mor og far, som kunne spilles 2 player,  så kom gerne lige med et bud på nogle hyggelige spil for 2?

CarlosErBezzerwizzer

Anyways, så har vi testet brætspil fra Bog & Idés webshop, som jo har et fantastisk udvalg til hele familien, vi valgte at teste Bezzerwizzer OG Myretuen! Hep for det! Jeg synes både at det er sjovt med spil hvor man skal have sin paratviden klar, men strategi spil er også altid en vinder. Og nu kan Carlos endelig være lidt mere med når vi skal spille med familien. Vi plejer at spille brætspil i juledagene med familien, og jeg tænker at denne gang skal de have tæsk i Myretuen og Familie Bezzerwizzer.. Faktisk har vi også købt nogle flere og har lige udvidet samlingen af brætspil til det nærmest det dobbelte. Man bliver sgu da helt glad når man har sådan en stabel af spil, hvor man med sikkerhed ved at det kommer til at bidrage til gode stunder.

Igår spillede vi “Få Tungen på Gled” det var en Adventsgave fra mormor, og der kunne Vegas også være med. Det var en perfekt dag at runde juletræspyntningen af med ovenpå en omgang æbleskiver.

 

Har I nogle traditioner og spil der kan anbefales?

 

Faktisk, kan du melde dig ind i Bog & Idés Kundeklub og få fri fragt hele December, eller afhent det i én af deres butikker.. Så kan du browse online i ro, og afhente på vej hjem fra arbejde ude at skulle tage stilling til så meget inde i butikken.

Og må jeg så hurtigt også lige slå et slag for deres 25% rabatordning på Bestseller bøger? Altså, køb en bestseller, læs den, aflevér den og 25% rabat på dit næste køb i webshoppen?

Meld dig ind lige hér.. Det koster ingenting at blive fristet!

 

2_Spil

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *