Hollie

Hende den lille fede..

Ja altså hunden.. Ikke mig..
At få hunden med til Spanien er egentlig ikke et stort issue.
Der er bare lige et par ting/overvejelser, man skal have checket af inden afrejse;

✔️ Husk at checke at der må være hund i den bolig, vi skal leje. (Det er altså ikke alle, der er fan af kæledyr når man skal leje en bolig, så husk at checke op på det, det står ikke altid i annoncen, så spørg ind til det, inden I forelsker Jer i en bolig)

✔️ Rabies og basis vaccine, skal hunni have min. 21 dage før afrejse.

✔️ Hunni skal have lavet pas. Vi fik det lavet samme dag, som hun fik sine vacciner. (Sååå, hvis man egentlig går og keder sig lidt, og bare har lyst til at bruge en lille tuss’ på 10 minutters tid, så kan man da lige fise til dyrlægen og få lavet pas og vacciner, så er den ged da barberet.. Avs!)

✔️ Check med flyselskabet at vapsen kan rejse med? Det er ikke alle flyselskaber der medtager hunde ombord, OG nogle flyselskaber, godkender max 4 kæledyr på afgang. Norwegian medtager fx kun kæledyr på afgange til skandinavien og Spanien.

✔️ Forsikring? Guuuud ja, en af de der late nighters lige inden man falder i søvn, kommer man i tanke om hundens forsikring? Dækker den i udlandet? Ja, det gør den. Kun så længe vi har folkeregister adresse i Danmark. Det har vi lige til en start, så når vi flytter permanent derned, skal hun dækkes ind af en forsikring i Spanien.

✔️ Sundhedsbogen, skal selvfølgelig medbringes sammen med passet, og husk at hunden skal være chippet.

Carlos og Hollie på vej til dyrelægenCarlos og Hollie på vej til dyrelægen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *