Bolig i Spanien

Nå!? Er I ved at være klar??

Okay, det er jo en sand jungle at finde rundt i, hvilke flyttefirmaer der kører turen til Spanien for sådan en omgang, som vi er ude i.

Vi flytter hele baduljen med derned, mest af alt for børnenes skyld. Vi skal jo alligevel have alle vores personlige ting med, al vores porcelæn, børnenes legetøj, julepynten og alt vores tøj mm. Så at pakke sofa, spisebord og spisebordsstole med er vel egentlig småting.

Men det er vigtigt for os, at når vi kommer derned og skal falde til, at ungerne ikke har den store omvæltning når vi er indenfor og hjemme, så møblerne det samme og så håber vi det bare giver dem en tand mere tryghed end hvis vi skulle købe alt nyt og/eller leje en bolig møbleret.  (… ja ja, dem der kender os, ved jo godt at jeg alligevel ændrer boligindretning min. 1 gang årligt, nuvel.. )
Det er nemlig helt normalt at leje bolig i spanien, møbleret. Vi har valgt at de gerne måtte lade havemøbler og senge stå til os dernede til en start, så kan vi starte med nye topmadrasser, og så kan vi købe nye senge henad vejen. Men at slæbe dem med hjemmefra, var simpelthen for pladskrævende i forhold til flyttemand. Vi har fundet en fin gut, der har en stor varevogn, så vi napper det med vi kan have i den, og resten må finde nye ejermænd, donationer eller storskrald.
Hvis der er noget jeg glæder mig til, så er det at pakke vores ting ud dernede, og finde os til rette i det nye hus. Jeg glæder mig til at se vores møbler på de smukke lyse marmor gulve og indrette os på nye kvadratmeter. Det bliver simpelthen så pisse hamrende fedt altså! Kæft’ hvor jeg glæder mig!
Nå, hva’ så? Er I klar?” If only I had a penny for each time, that question came up… Anyway..
Ja da, selvfølgelig er vi klar! Vi har selv sagt A, så napper vi også B med når nu vi er igang.
Vi kan bare ikke rigtig blive mere klar, før huset er pakket og sendt afsted. Jeg står også i en virksomhedsoverdragelse oveni hatten af min webshop, og 2 børn der lige skal have afsluttet et stort kapitel i deres liv. Så der er mange ting om ørene, og især fordi vi ikke rigtigt kan rykke mere før sidste øjeblik agtigt.. Men det er fint.. Her roder.. Og der er støv på gulvet, og jeg gider ikke at støvsuge faktisk… Måske på lørdag… Når jeg har ryddet op i mit tøjskab og sorteret ud, efter vi har spist morgenmad med momse og senere frokost med et dejligt vennepar.. Jeg skal nok få klemt en støvsugning ind… I hvert fald inden vi drejer nøglen om for sidste gang…
Hvornår er det så? Jamen vi flyver d. 5 Februar om morgenen, lander ved middagstid, henter den bil vi har lejet de første par måneder, og så direkte ud til vores nye hus, og flasker det hele sig, så kommer flyttemanden også den eftermiddag med alle vores sager.
Og så er vi ligesom igang 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *