Vegas Pas

Shiiiiit, har vi husket passet?!

Også til ungerne? Alt skal da ikke gå smooooth, i denne her kæmpe udfordring det i forvejen er, at pakke hele sit liv ned og flytte til et andet land..
Nå’m yes yes, styr på det, altså så’n nogenlunde i god nok tid til at få fornyet Vegas’ pas, det er alligevel 2 år siden vi var i Hamborg og han fik det første pas, og så alligevel er f**ker det op i sidste øjeblik… 

En lang historie kort, så har borgerservice lavet passet så’n i ok tid, og de lovede da at det snildt kunne lade sig gøre, og at vi var i god nok tid. Men øhm, de tog da ikke lige højde for at PostNord åbenbart er langsommere end brevduer?! Lige pt, er status at vi er fraflyttet adressen som passet er sendt til, og posten til C/O adressen vi bor på nu, omdirigeres først efter en uge, som minimum..
Og.. Imorgen er sidste dag til at nå at få lavet et midlertidigt pas til Vegas.. Altså, og for at få lavet et nyt pas,  skal vi selvfølgelig medbringe hans dåbsattest. Det er klart! (…Som jo så er på vej til Spanien med alt vores habengut?!) eller et gyldigt pas… (Som jo så også er på vej til Spanien med alt vores habengut?!)
Såååå imorgen, er det noget med hurtigt afsted til kirkekontoret, og få en kopi af Vegas’ dåbs attest, og ned og få taget nye pasbilleder (du ved, de der 4 nederen billeder vi ikke kan bruge til andet, og tilmed koster 150,-) og derefter og få udstedt et midlertidigt pas inden de lukker kl 13.
…Jeg ville nu ellers gerne have brugt tiden på den ansigtsbehandling jeg har drømt om.. Pyt! Om 3 dage, sidder vi i Spanien og er landet!..

Nogle der træner brevduer? Jeg tænker at det kunne være en fremragende konkurrent til PostNord, der er over 10 dage om at levere et ganske almindeligt brev!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *