Morgenkaffe i solen, med den smukkeste udsigt fra vores have den ene vej

Den første tid

Allright, så er vi landet i vores nye hus i Spanien.
Der er så mange ting og tanker fra den første uge hernede, at det formentlig bliver delt op i et par indlæg, bare for at gøre det en tand mere spiseligt
Vi ankom søndag, og heldigvis skred dagen frem fuldstændig som forventet.
Ned og hente bil i biludlejningen i lufthavnen. Vi har valgt  at leje en bil hernede de første par måneder, det kunne altså gøres til en overkommelig pris, og tilmed en skøn bil. Benjamin frygtede at vi fik en “or similar”, men det gjorde vi heldigvis ikke

Vi fik den, og kørte direkte til huset, hvor vi mødte de 2 mæglere vi har brugt igennem forløbet til en fin nøgleoverdragelse og gennemgang af huset. Det passede med en times tid og så kom vores flyttemand, Den Smilende Vognmand, til aftalt tid og hjalp med at læsse hele molevitten af. Det tog halvanden times tid, og så stod vi dér, med alting i et stort rod.
Vi etablerede lige sofaer og det køkkenudstyr vi kunne finde, og så direkte ud og handle let ind og nappe et par pizza’er med hjem til aftensmaden.
Der var så mange ting, der kunne have gået galt den dag, men det flaskede sig. Det er vi virkelig taknemmelige for. Det var trods alt en lang dag, for både os og ungerne.
Vegas har haft feber i et par dage, og ikke spist meget, men heldigvis drukket masser af vand, men har været lidt slatten i betrækket. Heldigvis pakkede jeg lige en flaske panodil med i taskerne, som noget af det sidste i Danmark. Lucky Punch!
Det er altså virkelig en crazy følelse, at have efterladt alting i Danmark.. Der er altså andre mennesker, der bor i vores hus nu. Vores biler var leaset, de er afleveret, ungerne er meldt ud af daginstitutioner og skole. Der er altså ikke bare en ferie. Og det har vi tit talt om, gud ved hvornår det går op for os, at det her ikke bare er ferie, men for alvor. Og jeg synes faktisk at man ret hurtigt fatter det. Selvfølgelig er børnene ikke startet i ny skole og institution endnu, for vi skal lige lande helt. Men man får hurtigt en hverdag og tilpasser sig, når man har alle sine egne sager med fra Danmark. Det er jo vores sofa, vores billeder på væggene, vores bøger på hylderne, vores tallerkner i skabene osv.
Det er simpelthen så fedt at falde til! Ud og opleve en helt ny verden. En ny have med tropiske planter og blomster, længere lyse aftener, grøntsager der er møgsaftige og smager af mere, nye veje at udforske, shopping på anden måde og well.. Vi er glade!
Vi bor i et virkelig skønt område, lige nede for enden af vores vej, ligger Hotel Puente Romano, og dertil ligger en skøn cafe/konditori mm,  lidt længere nede af vejen ligger Marbella Club Hotel, så når stranden for alvor åbner, ligger vi lige i smørhullet. Så er der er 3-4 km ind til centrum, så vi kan være der på få minutter, og 10 mins kørsel til La Canada (Shoppingcenter) og 30/35 min til Málaga (læs; IKEA, Maison Du Monde, lufthavnen bl.a.)
Men vi HAR det godt! Vi får dejlig mad, bad, kærlighed og solskin.. (Og Vegas er rask) Vi mangler bare TV og Wifi, men det kommer på mandag, så indtil da bliver de små eksponeret for spansk tegnefilm til de brækker sig 🙂
Her er lidt billeder fra vores første uge hernede.. (i skrivende stund har liiiige fået internet)

beach

Flyttekittet
Flyttekittet! Yasss, mama had a beer, jeg blev grebet af stemningen og solen 😉

 

Morgenkaffe i solen, med den smukkeste udsigt fra vores have den ene vej
Morgenkaffe i solen, med den smukkeste udsigt fra vores have den ene vej
BeachSide
Strandpromenaden ved Puente Romano

beach

Jaaaa, mor og svigermor.. Vi får mad! 😉
Pedron
Oh Yes, Chris 😛
Date med ham her på Celicioso, vores nye yndlings café

Celicioso, Carlos' menu Celicioso Mamas Menu

Celicioso Macaroons
Carlos’ og min nye lille addiction
Syg febermus med slikkepind
Syg febermus med slikkepind

4 tanker om “Den første tid

  1. Uhhhmmmm mums! Var der en af de stærke imellem? ? Så dejligt at følge med på den her måde, det gør mig varm helt ind i hjertet! ❤

  2. Hvem brugte I som lokale rådgivere? Altså i Spanien 🙂 Vi er to voksne og to børn der drømmer om at rykker til Spanien, men det hele virker ret uoverskueligt når man forsøger at Google sig frem. Havde I dansk mægler eller advokat i Spanien?
    Man bliver jo ikke ligefrem mindre tændt på tanken, når man læser din blog 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *