2 af mine boys

My Spanish Valentine

Ååååh, jeg er også lidt skabssucker for Valentins.. Og ja, selvfølgelig skal man huske hinanden alle andre dage resten af året og ikke kun den ene dag, men nu har vi sgu et ret lykkeligt forhold kørende her på 11. år, så hvis man ikke smider lidt ekstra i puljen d 14 Feb, så har man sgu for små sko på.. Herre gud.. Nyd dog at der er en dag, man bliver mindet om, at huske på hinanden. Og kan nemt gøres glad med blomster ?

Anyways, vi var et smut i Marbella og Old Town og gå en tur, og endte egentlig med at være småsultne, så vi delte en pizza på en fortovscafé nede ved promenaden. Ja ja, vi skal liiiige igennem alle turistfælderne inden vi finder de gode gemte autentiske steder til når I besøger os ?
Vi har haft regn i et par dage, så med høj sol igår og en smuk solnedgang toppede min dag! Vi gik forbi et konditori og ville nappe flødeskumskager med hjem, vi havde oprindeligt aftalt vi nappede nogle med fra Celicioso, men når nu de der kæmpe vandbakkelser stod lige dér og fristede i montren.. Labbe labbe!

Det var så knap så labbe labbe skal jeg da lige love for! Kaffe klar, ungerne klar og så er det eddersjaskmer en eller anden form for ciabatta bolle i forklædning som vandbakkelse smurt ind i flødeskum…. Arrrgh! Så meget for at være “autentisk” og forsøge spansk konditori af.. Det bliver Celicioso der vinder næste gang! Måske allerede i aften, jeg tænker at jeg skal have revanche på den der ?

Marbella Oldtown Marbella Oldtown LabbeLabbe Funky Valentins KagerRoses

2 af mine boys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *