Ingredienser til rugbrød

Uhm, opskrift på rugbrød

Intet som skønne veninder, der lige kan teame op for at hjælpe én.  Det var kombinationen af min BFF med bakings skills og sindssyge opskrifter samt en veninde med alt for mange kufferter, så der var plads til at slæbe 6-8 kg ekstra med for mig. Jiiidiiiidiiiii!!!

Sådan er det, når man er i udlandet! Så savner man altså bare nogle ting, heri blandt rugbrød.
Der findes en del skandinaviske varer hernede, da der er så mange forskellige nationaliteter der er bosat her, så helt afskåret og uvante er vi heller ikke. Men det rugbrød man kan få hernede er vakuumpakket og kan holde sig i over 6 mdr, så det er satmer tørt.

Christel pakkede en masser lækkerier til os, pålægschokolade (det døde jeg lidt indeni over at få), danske chokoladebarer, piratos og ingredienserne til hendes vilde opskrift på rugbrød INCL. surdejen! Tak skæbne, så er man sgu da forkælet! Der burde være mel og korn nok til 6 store rugbrød! Yaj!

Første forsøg med at bage rugbrød, gik så fint! Men læs lige opskriften HELT igennem inden du går igang, for der er noget af nogle trække tider undervejs, så for at undgå at bage midt om natten… Såååå, time det lige.  Men det er VIRKELIG nemt! Ingredienser, en skål og en ske, så er man kørende..
Se Christels opskrift på rugbrød hér

 

Lækkerier pakket fra Danmark
Lækkerier pakket fra Danmark
Opskrift på rugbrød
Ingredienser til at bage rugbrød, incl surdejen

Easy Peasy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *