Smuk lagunetur

En smuk smuk oplevelse!

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele denne her oplevelse med Jer der kigger med på sidelinien en gang imellem. I weekenden var vi på udflugt, til det smukkeste helt uspolerede paradis oppe i bjergene, nærmest i vores baghave.

Vi var afsted med Karen og Tor, og selvfølgelig deres lille musseunge, Augusta. Augusta og Vegas er jævnaldrende og leger så fint med hinanden (bortset fra når de lyder som et ældre fordrukkent ægtepar, og skændes.. )
Først og fremmest, er vi så sindssygt heldige at have fundet SÅ søde venner hernede. Tænk, at man vælger at forlade Danmark, vores bekendtskaber, venskaber og familier, og så skal til at skabe nye relationer som voksen, kan være udfordrende. Især i et nyt land, men også oveni hatten af at man måske lige har rigeligt at tænke på i hverdagen, i forbindelse med sådan en stor omvæltning i ens hverdag og liv generelt. Der er mange knapper der skal justeres på oveni hatten. Anyways, her har vi satmer, været heldige. Vi har mødt et par, som er i samme båd som os, og har været de samme ting igennem, for ganske kort tid siden og som bare er pisse hyggeligt selskab altså!
Vi tog så på tur i lørdags, til den smukkeste lagune omkring Istán. Det er simpelten sådan et sted man ikke fortæller om til hver og én, for det MÅ ikke blive spoleret.
Vi parkerede bilen, ved første lille lagune og vandfald, og så tog vi ungerne på nakken, og drog derudaf i +40graders varme. Der skal nok være 2 km i kuperet terræn, grusstier og bække der skulle passeres, så det var en sindssyg belønning at ankomme til den store lagune med stort vandfald, pyntet med store lyserøde blomstrende buske, klipper og små fine skyggesteder.
Ej men det var SIMPELTHEN SÅ SMUKT!
Jeg tror egentlig aldrig at jeg har oplevet den slags på nært hold, og tænk at man ikke behøver at rejse så langt ud i verden, før man kan finde så smukke områder. Og for os, i vores baghave nærmest.
Drengene hoppede selvfølgelig i med det samme, men jeg havde altså lige en grænse der skulle overskrides, før jeg kunne bade i det smukke klare ferskvand!
(-Jeg tror jeg har nogle “Hvad-var-det-mon-for-et-dyr-jeg-lige-kunne-mærke??” barndomstraumer fra Balaton søen i Ungarn, som barn, eller noget sort/dyb gardasø-der-var-vidst-en-kæmpe-fisk-hejs.. ) Anyways, jeg kom i! Ned til de små fisk og stenede bund, med mig.. Jeg kom ikke ned til vandfaldet og badede, der var det lige en tand for dybt og uklart til min lille fobi.. Endnu… Jeg har bestemt et mål om at kysse med min mand i solnedgangen under vandfaldet, som en bedre havfrue.. Men.. Det må altså lige blive en anden gang.. ‘Cause we’re going again for sure!
Som vi badede, tænkte jeg bare endnu en gang, hold nu kæft hvor er det bare fantastiske oplevelser og minder at kunne give sine børn. Især Carlos, der er en forsigtigpind, kastede sig bare ud fra klipperne som blev højere og højere! Kæft han er sej altså!
Smuk lagunetur
Smuk lagunetur
Smuk lagunetur
Smuk lagunetur
Smuk laguneturSmuk lagunetur Smuk lagunetur Smuk lagunetur Smuk lagunetur Smuk lagunetur
Vi havde en masse andre skønne billeder, men med små lækre mini mennesker i bar røv og gummisko, må vi hellere lade være med at få dem op 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *