Blefri inden skolestart, tak?

Det burde umiddelbart ikke være et problem, udfordringen er bare at barnet starter i skole inden han bliver 3!
Så jeg tææænker noget med at vi godt kunne bruge nogle fif og tricks til den næste tid.. Kære, dig! Dig der har mega styr på at “tvinge” (Yes, I said it!) baby til at stoppe med ble, kom lige med dit input hér?

Til september skal Vegas starte i Pre-school. Heldigvis er det på samme skole som Carlos går, så det forhåbentlig bliver en tand nemmere de næste par år med hente/bringe/frokost osv.

Pre-school her er ikke så farligt som det lyder, men fordi der indgår ordet “skole” og foregår på skolen, så er det altså meget lig børnehave, men blot en tand mere struktureret og gør dem mere skole klar/vant. Det er så’n set fint nok, og det er jeg cool med. Vi kunne sagtens have valgt at sætte ham i en anden institution når han bliver 3, en institution som har vuggestue og børnehave samlet op til 6 år, men nu er det bare en tand nemmere at han kommer over til Carlos. Og pre-school konceptet er/bliver jeg helt tryg ved.

MEN! Dealen er, at de skal være sutte og blefri til den tid.. Holy Fuckles! Øhm!
Når jeg tænker tilbage, blev Carlos faktisk selv blefri henover sommeren hvor han var 2,5 (3 til November, fuldstændig lige som Vegas)  men der var der ingen deadline, andet end min egen holdning til at jeg ikke synes at blebørn hører til i børnehaven. Han var ikke suttebarn, så den ballade havde vi heller ikke..

 

Men det er fordi der er en deadline at jeg kammer en lille tand over omkring det, jeg ved at jeg har alverdens tid henover Juli, August og primo Sept til at han skal være blefri. Er han det ikke, og tisser i bukserne derovre, er det afsted med mami og over at hente ham.. Såååå, jeg tænker at vi lige så godt kan bruge det som et lille sommerprojekt ?

Da vi fik Carlos blefri, var det selvfølgelig helt “frivilligt” og han skulle kun når han alligevel tilkendegav at han nok skulle på toilettet, og så blev der danset, jublet og samlet klistermærker på en tavle til ham. Klistermærkerne var kæmpe incitament for ham, det virkede altså. Og han sov med ble på i en uge, hvor den var tør hver nat, så efter den uge, tog vi den også af om natten, og så var den skid slået..

Men altså.. Vegas.. Han er en lidt anden størrelse! Han er godt nok begyndt at give udtryk for at han vil have ble på (når han render med bar mås) og siger han har ondt i maven, så vi ved hvornår der er bonus.
…Så herfra? Tips og tricks tager jeg altså gerne imod med kyshånd? Del gerne i netværket? Måske er der en der kender én, der kender det punkt under fødderne eller noget, der gør at man kan? Der må da findes en smutvej? Come ooon??

2 tanker om “Blefri inden skolestart, tak?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *