Rachels Eco Love Young Fan

Our Favorite Spots Under The Sun

Hvis man lægger vejen forbi, den gyldne mil, altså the strip imellem Marbella C ved kobbertårnet og ned mod Puerto Banús, så vil jeg da lige slå et slag for disse caféer og områder.

Vi er så heldige at bo 

lige hér i smørhullet.. Der sker ikke for meget (bortset fra byggeriet de har gang i hver morgen nede foran.. Men hey, de er hurtige og man kan nærmest ikke opholde sig nogen steder hernede af uden at der er nye projekter der skyder frem, så it’s aaaaallright)
Lige nu, har vi besøg af Morfar og Mette hjemmefra, det er så dejligt! Der er skruet helt op for kvalitetstiden og ungerne elsker det! Altså.. Det gør vi bestemt også, men der er ingen tvivl om at der har været savn fra alles side og man især kan se glæden i nogles øjne 😉

 

Anyways! Frokost i Marbella. Vi spiser tit på Celicioso.. Det er Gluten Free Bakery, men udover bageri har de også café, med muligheder for Vegan, Lactosefree, Veggie og “alm” kort. Der er friskpressede juicer (hvilket enhver café med respekt for sig selv har hernede efterhånden) shots, bowls, kaffe, vino etc! Det ligger lige for enden af vores vej, i forbindelse med hotellet Puente Romano.

Når vi har spist enten mad eller bare en kage, tager vi tit lige turen ned til deres legeplads. Jeg ved ikke om man “må” når man ikke er hotelgæst, men vi gør det, den er skøn og den ligger i skygge og der er sjældent mennesker, så vi har den lidt for os selv.
Herfra går vi turen ned forbi enten Rachels Eco Love (billeder længere nede) som ligger inde i resortet, eller hen til deres lille Pop-up is bar hvor man kan få de skønneste øko is, jeg har faktisk ikke luret endnu, om de er veganske eller “blot øko” Men LÆKRE er de! Især pistacien.. (*Indsæt Homer Simpsons Labbelyd hér?)

 

Hvis ikke der er plads til is, så gå ned til stranden, lige nede til venstre for Puente Romano udgangen, er El Chiringuito Marbella åbnet. Skønt sted i lounge stil og har man ikke andet at bruge sine hårdt tjente penge på, så kan man da smide dem i en hjernedød god cappuccino dernede, udsigten koster! Men det er bestemt et visit værd…

Har man tid, så gå en tur af Paseo’en, og drej op omkring Marbella Club hotel, det er også et skønt område, og herfra kan man gå direkte op til hovedvejen, hvor Organic Market & Food ligger.. Det må lige komme i et andet indlæg, det fortjener det. Der er virkelig også skønt!
Her er der lidt lækre billeder fra vores tur forleden på Rachels og på Celicioso et par dage efter.

Rachels Eco Love and Celicioso at Puente ROmano

Quiche at Celicioso Marbella

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Legepladsen på Puente Romano Late Night Views at Marbella Beach El Chiringuito Marbella El Chiringuito Marbella Sweet Memories at El Chiringuito
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Og en hyggelige let frokost hos Rachel

Rachels Eco Love Pineapple Juice Rachels Eco Love Marbella Rachels Eco Love Falafel Wrap Rachels Eco Love Young Fan Vegas at Rachels Eco Love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *