IMG_5432

Når det hele lige bliver vendt op og ned…

Nå’m så tog vi springet.. Endnu et af de store faktisk. Men det var nødvendigt af flere årsager, og vi hoppede ikke bare i med et smukt hovedspring, men begge ben i og med suset og smerten fra en gedigen maveplasker. Av for fa’en…

Vi har det sidste tid tænkt over mulighederne for at flytte i noget andet hernede. Vi bor super lækkert, men der er flere ting der spiller imod. Altså området er jo vidunderligt, og der ligger så mange ting lige indenfor rækkevidde (Til trods for det, så bliver bilen tændt hver gang, for gå afstande er altså anderledes end i Danmark) og så manglede vi noget mere local vibe. Vi er altså ikke flyttet hertil for at bo på et ferieresort, og selvom den urbanizacion vi boede i, ikke husede ubehageligt mange ferie gæster, så var den altså ret tom stor tid af året, og det er altså direkte for nederen for ungerne. Der bliver nødt til at være lidt mere leben omkring os, og forhåbentlig nogle flere børn. Så var der et økonomisk aspekt i det, som vi også først så da vi kom herned og faldt til og fandt ud af hvad vi ellers kunne få for de penge som Benjamin knokler hårdt for.
SÅ!
Summa summarum, så begyndte vi at lede efter ny bolig. (Dét er her, hvis du ikke kender historien, som kun få gør, deraf indlægget, at jeg lige ville fise ud og lave en kop kaff’, for den bliver lidt lang denne hér)
Vi begyndte at kigge efter andre områder i Marbella, og vi har længe været ret så glade for San Pedro området. Der er simpelthen så skønt! En helt anden vibe end i Marbella og Banús, som vi ellers elsker at tage til, uden tvivl, men det ville være skønt at bo i det mere lokale Spanien. Vi havde også et øje på Nueva Andalucía, som er skøn, men mere aflukket område i forhold til børn, naboer osv. Der er selvfølgelig områder dér som fungerer, men pga den korte afstand til Banús, er der også mange urb’s som gør sig i at leje ud til feriegæster, og især de festende af slagsen, og de områder magter vi simpelthen ikke.
Jeg sad i min daglige søgen, og ledte efter lejligheder, og fandt en SKØN lejlighed i San Pedro, ret tæt på stranden, penthouse, nordisk lækker indretning, altså virkelig en lejlighed vi kunne se os selv bo i. Der kommer lige nogle lækre online once in a while, og vi ved fra sidst hvor hurtigt de forsvinder igen, så det er altså noget med bare at springe til når muligheden byder sig.
Jeg fik kontaktet udlejer og hun var simpelthen så sød, og vi aftalte en masse, udvekslede personlige dokumenter til reservationskontrakt, og vi skrev under på en lejeaftale. Why? Jamen, der var feriegæster i lejligheden nu hér, som skulle tilbringe deres ferie for 2. år i træk i lejligheden, men de rejste ud d. 14/9, så vi fiksede en fleksibel lejekontrakt, hvori vi kunne annullere kontrakten når vi så så lejligheden d. 14/15 sept, og såfremt at den ikke levede op til vores forventninger, kunne vi til enhver tid bare overføre pengene retur. Perfekt!
Sååå lad os få opsagt den bolig vi bor i nu, for at vi kunne rykke ud d. 1/10, og evt inden da.
Done! Pisse god udlejer vi har altså..
Benjamin skal så til Danmark på polterabend d 8/9, og jeg er alene med de små i 14 dage (meega lang polter… 😉 Nej, det var bare nemmere/billigere at han blev i DK, indtil brylluppet skulle stå,  som jeg så tog til 14 dage efter) Jeg arrangerer flyttemand, bestiller flyttekasser, pakker ned gradvist og faktisk en af de der flytninger der bare kører. (Benjamin og jeg har flyttet 7 gange de sidste 11 år, så vi er relativt rutinerede, hva’?)
Min mor ankommer og er hos os i de dage hvor vi skal flytte, så vi tager sammen ud til den nye lejlighed for at mødes med udlejer kl 14:30 for at hente nøgle, skrive under på endelig kontrakt osv.
For at gøre en lang situation kort, så er de mennesker der er i lejligheden den dag, altså ejerne og kender ikke denne her Paula, som jeg har kommunikeret med, heller ej skal de langtids udleje, heller ej har de modtaget vores penge, og heller ej får vi en nøgle.
Sååå vi er blevet snydt! Godt gammeldags snydt for lejlighed og security depostitum!
Fuck mig i øret, mand!
Så står man dér alene i Spanien, med 2 børn, forventninger, drømme, et hus der er pakket ned og klar til flytning, og bander og svovler af fucking lorte fed idiot der har taget røven på os!
Og værst er jo at VI VED AT DET SKER! Vi var så opmærksomme på det, da vi først flyttede herned, men for helvede altså! Det er jo bare en indikation af at vi har været i en presset situation, og blev snydt.
(Og ja, vi har fået en masse sjove jokes om at det jo havde været perfekt hvis én os endda var kombinationen af ejendomsmægler og politbetjent… Men.. ærligt.. It aint funny…  At all..) ALT virkede legit, der var intet underligt udover at vi jo så ikke kunne se lejligheden før den dag vi skulle overtage, men vi havde adressen, kørte derud, så at lejligheden eksisterede og billederne stemte overens med hvad vi så i virkeligheden. Så alt virkede rigtigt.
Pengene er tabt, og boligen blev ikke vores, vi er ikke kommet dertil hvor vi kan grine af det, det gør vi nok den dag vi tjener pisse godt, og kan grine af håndører der lige kan sponsorere idioters liv, men we are not there yet.. ) Situationen er meldt til politiet, der personligt med et glimt i øjet, sagde at de ville overlevere sagen til “The Investigation of Trust” Sjovt, hva! 😉
Nå’m heldigvis er boligmarkedet anderledes end i Danmark, så de lejeboligsider man kan søge på, der er alle boliger ledige NU og HER! Så jeg brugte hele den efterfølgende uge på at tage ud og se boliger i de områder vi kunne lide, med min mor og med de små (Ja, ja, det faldt selvfølgelig også lige midt i skolestart for begge drenge, suuuuuper timing!)
Men sådan en beslutning, kunne jeg ikke stå med alene. Det endte med at jeg valgte 3 ud, som jeg var mest hooked på, og bookede en ekstra ind til sidst på eftermiddagen om mandagen, som vi kom fra bryllup i Danmark om søndagen. (AWESOME fest, i øvrigt!!!)
Allright, vi skriver så nu mandag d. 25 september (Yup, vi skal stadig være ude af vores nuværende d. 1/10, lidt presserende) og vi tager ud og ser boliger sammen, vi har virkelig svært ved at beslutte os, for ved dem alle sammen skal vi prioritere noget fra, hvilket igen, vi jo godt ved at vi skal da vi jo leder efter en billigere bolig. Men den sidste!.. Jeg bookede den, fordi den havde en skøn lille have og var i San Pedro.
Og den faldt LIGE i vores smag. Helt perfekt lille townhouse, meget lokalt (som jeg skriver det her indlæg, kan jeg høre naboerne i deres gårdhave fyre den af til sydamerikansk latin musik, kæft det er en gave, lige om lidt forventer jeg fællesdans og kulørtelamper. Bedst af alt, så kan jeg høre børn flere steder fra.
Jeg ELSKER DET!
Nå ja, vi skulle have flyttet søndag, men vores (nu tidligere) udlejer ville have at vi skulle betale for en måned mere hvis vi først flyttede d. 1 ( Jeeesus altså, whyyy?! ) søndag d. 1 var den eneste dag flyttemanden kunne (alle vores ting var stadig pakket ned, så 14 dage i kasser, er satmer ærgerligt.
SÅ vi måtte leje en van i forgårs, fylde bilen op fredag aften og fik aftalt med ny udlejer at vi sagtens kunne få nøgler lørdag. Så igår – ENDELIG! – flyttede vi hele dagen, og Karen og Tor kom senere og hjalp med at bære tunge ting og fikse alt i køkkenet, så er hjertet i huset i hvert fald på plads.
Nu bor vi hér. I San Pedro. Og jeg trænger VIRKELIG til et bad, og så skal vi ud og undersøge lokalområdet for legepladser, naboer, butikker og alt det der hører til. Kæft her er skønt!
Nå ja, og papegøjer alle vegne.. Så flippet..
Og vi har en skøn for/gårdhave, fyldt med sukkulenter, kæmpe kaktusser og smukke krukker, citrontræ i haven og udsigt til bjergene fra første salen.
Jeg må tage lidt billeder og lægge ind, når vi er faldet på plads. Der går nok ikke mange timer, for jeg er noget så træt af at glo på pap!
Så en lang historie, om livet hernede, hvorfor vi er flyttet, og hvorfor der har været lidt stille. Der har simpelthen været ALT for meget i hovedet – og nogle børn at passe på.
Hav en dejlig søndag!
 IMG_4821
Nåååårh ja, glemte lige at fortælle at fordi vi jo skulle flytte i en møbleret lejlighed, begyndte jeg at sælge nogle vores ting, som TV, reol, Webergrill osv.. (-…for en slik! Because I was Nice to peeps…)
Som vi jo så sleeeet ikke står og mangler lortemeget nu..
Kan man oprette sådan en, “Hold Nu Kæft Hvor Er Vi Idioter”- indsamling på MobilePay!?
Nå’m, det er jo luksusvarer, det vigtigste er tag over hovedet lige nu, og det har vi og en masse kærlighed!  😉
 IMG_5432

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *