SUCCEED

En ulykke kommer sjældent alene

Man skal da bare HELT ned og ramme altid inden det vender? Er det kun sådan for os, eller andre der har det på samme måde?
Vi skal virkelig fylde rygsækken med lort og møgoplevelser, inden det lige vender igen, og så bliver godt.
og som min veninde sagde, en ulykke kommer sjældent alene og er det ikke altid 3 ulykker og så! Så er det slut??..
Lige nu skriver vi bare flere end mine 2 hænder kan tælle…

Okay okay, HELDIGVIS bor vi i et skønt hus nu. Her er billigere end før, og her kan vi få en fantastisk base. Vi bor så tæt på legepladser, indkøb og by liv, at vi kan gå. Det er så skønt! Især fordi vores lorte møg spand af en bil, er gået i stykker. Altså, den kører.. Hvilket er mig ubegribeligt faktisk.
Varmen, har aldrig virket i den, okay, det klarer man Vi bor på Costa del Sol! Men.. til vinter, når der kommer lidt regn, så er der også nogle temperatursving, så det bliver møgsvært at komme af med duggen indvendigt?! (Jeg panikker ALTID, når der er dug på forruden, jeg kan fandmer aldrig lure om det er viskerne der skal på eller kold eller varm luft?!.. Benjamin har forsøgt at lære mig logikken, men den har jeg altså endnu ikke fanget helt OG hvem har tid til at tænke når man panikker over ikke at kunne se på vejene?)

Anyways, så gik taget i stykker, midt i at det var på vej af. Ja, hvor fedt er det så lige at drøne i cabriolet, når man ikke kan tage taget af? Den kom på værksted og de kunne ikke finde fejlen (Iiiidioter, sig mig er i en Peugeot værksted eller ej?) og nu lever vi med at det er lukket. Fair nok! Men efter vi har været dér, er udstødningen begyndt at larme som en gal, så man virkelig ligner en idiot når man kommer kørende! Eeeej ej ej, Marbella Glam Life, hva’ 😉 Et eller andet panel i siden har været småløst og håndtaget er kosmetisk absolut ikke kønt, rammen omkring mangler somehow?
Vinduet er også i stykker.. Altså det gik bare i udu da det blev rullet op forleden, eller ned.. Don’t remember, så nu er vinduet konstant nede.. Og her er altså “kun” 20 grader om morgenen, og med åbent vindue på motorvejen og morgenbriser, og et varmeanlæg der heller ikke virker, så køøøører det bare pisse meget for os!
Det er bare bilen… (Der er flere ting indeni den, der blinker og lyser og er faldet af.. Generelt lortespand!)
Men.. Nu kæmper vi så også lige med at få vores depositum tilbage for den gamle bolig. Det skal heller ikke være nemt. 3600€ er da også en sjat… Av! (Hvis du ikke lige har læst mit andet indlæg, omkring flytning og scam så læs hér)
Ooooog, whatelse.. internet? Nårh ja, ej nej nej nej, det kan man så heller ikke forvente går hurtigt. Eller, faktisk så gjorde det! Den udbyder vi havde sidst ville tage op til 14 dage før de kunne installere, det magter jeg simpelthen ikke at vente på, så valgte en anden, der kunne levere indenfor 2 dage, og de kom allerede dagen efter og ville installere.. Desværre fandt de ud af området ikke har fiber, så vi skal have ADSL, det er fiiiint, bare kom med det. Makes no difference for os, så ned i butikken og afbestille det andet og lave ny kontrakt på ADSL om tirsdagen, torsdag morgen (da de ikke er kommet endnu) ringer jeg bare lige for at dobbeltchecke at vi har styr på situationen og det ikke er fiber men ADSL og at de kommer inden weekenden. Yes yes, den har de styr på!
Deeet har de så ikke, for fredag eftermiddag bliver vi ringet op og får af vide at vi skal nægte teknikeren adgang, for de har lavet en fejl i systemet, og de var ved at sende en tekniker til fiber igen og ikke ADSL. SÅ er det yderligere sådan hernede, at man ikke kan annullere eller nægte over tlf, (til hende der ringer og fortæller det WTF?) men man skal gøre det til teknikeren, som så skal rapportere tilbage efter han ER kørt herud. Kæft hvor ulands agtigt altså.. Så, en uge og en weekend uden internet, som i vores tilfælde også betyder intet TV (for… har ligesom solgt vores TV for en slik, inden jeg fandt ud af vi var blevet snydt.. ) og musik på Sonos –  Så det er fand-fuck-mer analog tilstedeværelse lige pt.. Og nope, aint got cash to buy a new one….

Jeg magter snart ikke mere!…
Mine 8GB på tlf jeg fik i tirsdags på nyt abonnement, er jo så også opbrugt allerede… Grrrrr…
Så en trist uge med en feber baby hjemme, og hvor jeg bare trænger til at arbejde og få fingrene i noget altså. Jeg duer simpelthen ikke længere til ikke at have en agenda.
Jeg har ikke fået arbejdet meget mens Benjamin var i Danmark, da alt det med lejligheden skete, der var fokus ligesom bare på noget helt andet.  Så idag, mandag, havde jeg regnet med at skulle få overblik over virksomheden og lige få samlet et par løse ender imens Benja har fremvisninger.. Det var så min agenda før jeg fik fat i MoviStar som endte med at fucke mit humør helt galt op.. Nu er status 7-14 dage før teknikeren kommer…. Skyd mig!
Sååå, NU må det sgu snart vende!
En ordentlig gang mandags brok/virkelighed herfra..
#MarbellaGlamLife! #ØøøhNotSoMuch!
Ej jeg ved det virkelig godt! Det ER bare ting.. Og ingen er syge. Ungerne er glade og Benjamin og jeg har det dejligt. Så… Det er bare det der udenom, der altid skal kæmpes en kamp for at lykkes.
NU, har jeg lige handlet lidt ind, købt nogle bøjler, for så kan de sidste ting pakkes ud derhjemme, og lidt tyk ståltråd, så vi kan få lukket af, i det hul i hegnet naboens hunde har lavet i vores hegn, for så kan vi også lige få sat en stopper for at de bruger vores græs som toilet!
Hundelort

En tanke om “En ulykke kommer sjældent alene

  1. OMG! ???
    Ja Okey så er jeg bare glad for mandag i dag!
    Jeg sender kærlighed og Møs til jer!

    I er katte i har altid 9 liv og lander på benene! ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *