Eeeer det mandag??

Okay..
Hvor sluttede vi sidst? Bolig, internet, tv, bil?
Okay, bilen blev kun værre, hvis du ser med på min InstaStory once in a while, sååå kunne I se at den brød sammen en dag..
Samme dag, satte jeg lortet til salg! Altså, var alt det her sket i Danmark, hvor vejret også er lort, så havde jeg nok… Ja.. skudt mig selv?…

Vi er på ingen måde bil handy og kan ikke lige skrue lidt hist og her på en bil, så den kom altså til salg, til en ualmindelig god pris. En pris, så vi lige kunne leje en lille bil i 2 mdr, til at holde dagligdagen kørende.
Eeej, jeg bookede en mini bil og med forventning om en Fiat 500 (Jeg mener, lidt held må jeg sgu da have med, så jeg ikke fik en “or similar”, som tit er en Fiat Panda – Ja, jeg har aldrig forstået hvem der frivilligt betaler for en Fiat Panda.. Den er jo r-a-s-e-n-d-e grim, it’s basically not a car… Ja, dér har jeg altså snob kasketten på, den bil, den kan simpelthen ingenting.. Måske i Danmark, men satmer ikke i det her bjerglandskab, hvor man skal ud og skubbe den op af stigningerne.. aaah, do’! Det magter jeg ikke…)
Så til INGENS overraskelse, så fik jeg da en Fiat Panda! Ahhhmen altså.. Allright, efter et lille humorisktisk, let charmerende udbrud til bilmanden, hvor jeg med en bestemt tone sagde at Fiat Panda jo ikke er en bil?? Så tror jeg han gav mig (lydløst) ret og sagde at jeg kunne hente en Fiat 500 dagen efter.. Den er da omend lidt pænere!

Den har vi drønet rundt i i 14 dage nu her og den er da skøn! Benjamin skulle akut til dansk tandlæge i Fuengirola idag, LIGE efter vi havde hentet ungerne fra skole kl 14, så vi havde travlt og havde meldt ud at vi måske lige var 10 min forsinket pga de små skulle hentes – og så er det lige dér i det mest pressede øjeblik at den ikke vil starte? 2 børn på bagsædet, en mand med smerter værre end veer (den er god nok! tandproblemer gør fandmer mere ondt!)  og en tandlæge on standby.
Vi fik den trillet igang (her sætter vi lige igen pris på at vi parkerer på nedafgående stigninger i landskabet) og så afsted på motorvejen, ca. 200 meter, indtil motorlygten og speedometer fucker helt op og blinker og vi bliver nødt til at holde ind til siden..
Aaah men altså, det er da lige hvad vi har brug for! ENDNU en bil, der dør..

Nå’m, det er jo ikke fordi vi ikke er øvede i det her, så Benja afsted på taxa til Fuengirola (nej, ikke lige nearby, tak dyr taxaregning.. )
Heldigvis kunne jeg jo bare ringe til udlejningsfirmaet, og få stillet en ny bil til rådighed.. Altså, hvis ikke det var fordi de liiiige var gået til siesta!
Nå’m, sidder da bare her i solen (heldigvis for det!?) foran deres kontor og venter 1,5 time på at de åbner igen, så jeg kan hente min halvdøde mand hos tandlægen igen.

Eeer det mandag idag? Eller.. Føles det bare så’n?

SÅ! Nu… Fra nu af!.. ik’? Hep lige?
(Nå ja, vores depositum, fra gamle bolig?  Nope! Nada… Nix, not seeing that again, såå sådan kan man også bruge 3600€ europs….. Møgso! ) NU VENDER DET! Ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *