Kan man finde julestemningen i varmen?

Kan man overhovedet komme i julestemning, når man tuller rundt i knap 20 graders varme omgivet af palmer,  bjerge og solskin?

Det er som om, at det er HELT okay, at fyre op for julemusikken (Jeg havde nær glemt det, det var min far der mindede mig om det, og sagde, nu er det over den 1. December, så må man altså gerne høre juleradio)
Nå ja, så den kører dagen lang, more or less. Og så har vi pyntet op til jul herhjemme, på den helt børnene måde, med juleklip, farvede lys og julestjerner. Alle de ting, som bare på ingen måde var mig, da vi boede i Danmark. Men netop fordi kulden og ja, well? Det er vel det eneste der mangler i forhold til hvad vi er vant til (?) så føler jeg at jeg godt kan give den ekstra ballade med rød jul og stemning hernede.

Spanierne gør nemlig et kæmpe nummer ud af julen, det er så fantastisk! Så selvom sneen mangler og den bidende kulde, så er der julelys i gaderne, smukke smukke julelys. Altså, så’n til den let overdrevne side, og dét er jeg vild med.

De holder julearrangementer, har andre helligdage, og pynter også så fint op. Forleden var vi inde i Marbella og se julemanden/Papa Noél “lande” med sine alfer til et paradeshow med musik og gaver til alle børnene, her bragede der julemusik ud af store højtalere og kunstig sne ud af kanoner. Hold nu kæft, hvor fedt altså!

Så ja, selvom vi mangler kulden, æbleskiverne og glögg’en, så kan jeg virkelig godt lide en tur ned af strandpromenaden i korte ærmer og nyde solen, gå på legepladsen med de små og så kan vi jule lidt indenfor når det er koldt om aftenen.

Jeg er på toppen over Spanien!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Glædelig Jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *