C61A6BFD-860D-4F7C-8620-125EB9533360

5 Ting jeg SKAL nå!

Vi rejser til Danmark lige om hjørnet, for at fejre jul med vores dejlige og savnede familie. Alle juledagene er booket op med aftaler, og jeg er sikker på at de indebærer mad, vino og kærlighed! Hér er i hvert fald 5 ting jeg SKAL nå inden vi rejser hjem igen på den anden side af nytår!

1. Jeg skal æde så meget Lakrids/Chokolade/Salt Karamel blandinger til jeg brækker mig!
For så er der mere plads til…
2. Spangsberg Flødeboller! Yaaaas yas, dem med hindbær og lakrids! Åh Gud!
3. Juleskum! Hapse!
4. Jeg skal i Bland-Selv’eren! Ned og finde en stor vammel slikbutik og stoppe mig med uegnede tilsætningsstoffer og snask! Spansk slik er bare ikke det samme, som det danske.. Uhmm, alle de sure ting!
5. Kage! Jeg vil virkelig gerne på La Glace! Nogen der vil med?
Det var kun mad… ?
Altså, jeg glæder mig VIRKELIG til at se familie og veninder! Dét skal der ikke herske den mindste tvivl om.. Men I er jo lige dér!? Det er Johan Bülow altså bare ikke…
… Hov! OG Toms Skildpadder! Dem anede jeg ikke at jeg savnede før min far kom med absurd store julekalendre til de små, fra Toms.. Ej, dem skal jeg også have! I laaaange baner!
Og for at det ikke skal være løgn, har vi bestilt tarteletter til lille juleaften hos min dejlige mor ?? Så får den også alt hvad den kan trække af godter, der ikke lige er på hylderne i Spanien
C61A6BFD-860D-4F7C-8620-125EB9533360

3 tanker om “5 Ting jeg SKAL nå!

  1. Hahahahahaha!!! Det er fannerme en top 5 der vil noget!!!??????
    Forståeligt forståeligt!
    Glæder mig til at se dig!❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *