Palm

Ærlig “nok” på de sociale medier?

Det er jo ikke fordi at der ikke sker noget, hernede i Spanien. Selvom dagene med stængerne oppe på bordet og sofa stener og kan tælles et par stykker af herhjemme, så er det altså ikke de dage der driver det for mig.
Jeg har jo sindssygt mange ting, man hjertens gerne vil fortælle om, især fordi jeg netop har lavet de har opslag for at I kan følge med hjemme i Danmark.
Og jeg får så mange søde beskeder på Instagram, så jeg kan se at I følger med i vores hverdag derfra også.

Men det er altså ikke lutter og lagkage, solskin, lange dage, god mad, friske frugter og grøntsager, leg og penge og ballade.
Jeg fik en besked for noget tid siden, hvor jeg blev takket for min ærlighed! En ærlighed der bundede i at jeg havde fortalt det havde været en hård omgang, især økonomisk (Eller.. Nok nærmere, KUN økonomisk) og det blev jeg egentlig ret provokeret af efterfølgende.
Så er vi kun ærlige når vi OGSÅ fortæller om det dårlige? Altså når man er helt nede og vende?  Det mener jeg bestemt ikke. Jeg mener sagtens at vi kan være ærlige, og så er der bare noget business der ikke behøver at involvere alle andre.
Der må da vel også være en grænse for hvad man gerne vil dele med alle. Selvom man som jeg vælger at skrive sig ud af hverdagen på en blog til fri læsning, så er der vel en grænse for hvad man deler ud. Det er jo ikke fordi jeg deler vores sexliv online? (Selvom det helt sikkert ville afføde en hel anden og anderledes læserskare end nu.. Underholdende – Nuvel..)  Anyways, dét er nu ret privat. Og det synes jeg egentlig også at økonomi er.
Nå’m ærligheds-takken kom sig af, at jeg havde snakket med én om hvordan vi havde det, og nævnte også at vi har været igennem en kæmpe omvæltning, eftersom at det job Benjamin var blevet sat i vente hernede, på ingen måde var som de havde fortalt om. Det satte os lidt i en lorte situation, fordi at vi havde solgt alt i DK, ofret så meget tid, energi, krudt og følelser til de små børn i det her, som jeg ikke mente skulle igennem sådan en omvæltning, for at tage til DK igen efter 6 mdr. Den økonomiske ofring/investering hernede, er bare prisen på eventyret. Pyt med det! Det har vi fandmer fået mange fede oplevelser og lærerige stunder af.
Vores situation gjorde at vi så en ny mulighed og greb den. Vi har startet vores egen virksomhed op. Og vi er et stærkt team omkring det. Med så mange brede kompetencer på hvert sit felt, at det kun kan blive godt.

Men at starte op selvstændigt, i et nyt land, uden absolut nogen indtægt eller sikkerhedsnet, er eddersprøjtmer et sats. Så ja, det er lorte hårdt! Al opstart er hård. Nu napper vi den med i rygsækken af oplevelser, nu må det briste eller bære.

Men lorte økonomiske uheld og erfaringer har vi fandmer fået mange af. Jeg tror vi er jinx’ed på den front! Vi har endda lige lavet en kæmpe bommert igår, som koster os SÅ mange penge, at vi vågnede op i nat og håbede det var en bad dream. Nope, not at all, it’s still right there in our faces.
Sindssygt at vi stadig står oprejst altså..

 Link til pengetræer modtages gerne?.. Bare et lille et? Det går ikke noget hvis det kun har overlevelsestid som en orkidé?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *