Ungerne hører lydbog på Fairytell.dk

Fairytell – Lydbøger til de små

Det her er jo en åbenbaring! Jeg kan huske da jeg selv fik øjnene op for Mofibo (…-not too long ago, fordi jeg på old school vis, sværgede til fysiske bøger med knækkede bogrygge, æselører og til at ligge i akavede stillinger og læse dem om aftenen) Nå’m der kan jeg huske at jeg kort tænkte, mon der også er børnebøger? 

Og nu, har jeg fandmer været SÅ heldig (-eller også ungerne) at få lov til at teste en ny børnebogs app, Fairytell! (Genialt navn i øvrigt, Well clever..!) 

En app med lydbøger til børn fra 0-10 år! Jeg kan nok lige love for at Carlos især blev glad da han fik lov at starte den op og søge rundt i forskellige titler. Det er ingen hemmelighed, at han elsker at læse, og faktisk havde vi lige snakket om at han manglede nye bøger. Det vælter ikke ligefrem med danske børnebøger hernede sydpå, så at han nu har adgang til alverdens titler, er så perfekt! Der er både lydbøger og læs selv, og tilmed engelske bøger også. Og så gemmer den favoritterne automatisk, så man ikke er afhængig af internetadgang. 

 

Ungerne hører lydbog på Fairytell.dk

Vegas på 3, er obviously ikke knivskarp til at læse endnu, så lydbøger til ham passer perfekt! Vi havde lige kigget Appstore igennem, for at finde på noget nyt til ham. Og det her er en gave, at have en app de begge 2 kan samles om og få lidt intellektuel stimulans og ikke bare et eller andet håbløst digitalt puslespil. 

Jeg er hudløst ærlig, når jeg siger at jeg ikke er en af dem der læser højt for mine børn hver aften. Jeg beundrer dem der gør, for jeg elsker bøger selv, tilgengæld gider de godt selv at ligge og kigge/læse i dem hver aften inden de falder i søvn, og så må der være fælles historielæsning på andre tidspunkter.

Så bare det at kunne give børnene glæden for bøger fysisk eller digitalt, er en vigtig værdi for os. 

Ungerne hører lydbog på Fairytell.dk

Denne her app er  jo helt sikkert nødvendigt for os, da vi ikke har adgang til børnebøger i Spanien som vi har i Danmark. Men om vi boede i Danmark, så er det en uundværlig app for os, i forhold til vores læseværdier. Fordelen er også at man kan have sit login på flere units, så måske det ene kan tages med hjem til bedsteforældrene, og så kan de fortsætte den historie man har gang i. Det er smart. Så er det indtalt af behagelige stemmer, så de faktisk kan få lov at sidde med deres iPad med lyd (Jeg får fnilder af YouTube og spil voice overs, men det her er helt anden liga) Men kunne det lige være liret, hvis man kunne køre det over vores Sonos? Eller mon man kan det allerede?…

Ej men jeg er ovenud positiv! 59,- pr måned!… Vi giver jo hurtigt 200kr for en fysisk bog.. App’en bliver på vores iPad, det er helt sikkert!

Ungerne hører lydbog på Fairytell.dk

Ungerne hører lydbog på Fairytell.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *