New Beginnings

Kunne fandmer godt have brugt nogle flere ærlige historier..

Nu har vi været afsted i knap 1,5 års tid, og på den tid har jeg prøve at skildre lidt af vores hverdag. Meget af det på instagram og noget her på bloggen.
Hvilket sgu er svært, ik’? For hvor meget vil man dele, hvem læser med, og selvfølgelig vil vi dele de inderste ting med vores familie og venner, men nogen gange får man heller ikke gjort dét, fordi afstanden er lang, øjeblikket passerer, tankerne er for længst væk igen og man har sundet sig på den oplevelse mana måske ville dele. Og nogle gange virker det bare helt tosset, at ringe hele vejen fra Spanien…

 Derfor har det været svært, hvad man har fortalt hvem, og hvem ved egentlig hvad. Ikke fordi, nogen skal overses, mest bare fordi det har dræææænet os så meget faktisk, at man ikke lige magter at gennemleve alting  igen.
Kort og godt, så kunne jeg bare  godt have brugt nogle flere ærlige historier om at flytte til udlandet. For når man først står med fødderne i det, så tvivler jeg på, at det for nogen bare går smooth og som forventet. Omvendt kender jeg ikke andre end én enkelt veninde, som selv har boet i udlandet i mange år.
Og det er virkelig rart at dele nogle tanker med hende. Selvom vores situation og land er forskellig, så er tankerne og vores mindset ret ens.
Jeg gad sgu bare godt at have læst, hvor meget lort man får i hovedet, hvor hårdt det er for parforholdet, hvordan man pludselig kan få panikangst tilfælde og hvor meget energi man skal lægge i at falde til, især at passe på ens børn i det hele, og samtidig skabe nye relationer, nye traditioner, ny hverdag, mens man balancerer med netværket i Danmark, som vi jo stadig gerne vil beholde kontakten til, alt dette uden at glemme sig selv i det hele?
Findes de historier ikke? Eller vil de ikke dele dem?
Nu har jeg været mere åben omkring vores oplevelser igennem tiden, og kan også fortælle at vi begynder at vende snuden tilbage til Danmark om ganske kort tid.
Jeg skriver egentlig mest af alt det her, for hvis der skulle sidde nogen derude, som har haft samme tanker og oplevelser som mig, så håber jeg bare at det letter at læse at det er normalt at det er lorte hårdt! De tanker jeg har fået delt med andre udflyttere, læner sig i hvert fald meget op ad vores. Og er man på vej til udlandet, så er det bare et lille skriv om at virkeligheden er hård ude fra de normale rammer. Ikke at man ikke skal rejse, for det er klart noget af det bedste vi har gjort for vores familie, men jeg siger bare, jeg ville ønske at jeg havde hørt lidt flere ærlige historier om at flytte til udlandet..
Tror også at vi har været ABSURD uheldige, det skal lige tilføjes.. Min far sagde, hvis der blev skrevet en bog om Jeres oplevelser, så ville man nok ikke læse den, for; “Ej det der, det er simpelthen for urealistisk!” ?
Så ja, det ser top lækkert ud med palmer, sol, frugt, strand, oplevelser mm og det ER det! Kulissen hernede er optur! Jeg elsker det, og vil aldrig undvære det i fremtiden. Men jeg er også realist, og der er nogle vigtige ting der gør, at vi prioriterer at rejse tilbage til DK.
Vi savner vores netværk, vores familie og vores helt igennem fantastiske venner. Alle de hjerter der bare har været der for os, når vi har haft brug for det.
Priceless…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *