IMG_0813

A trip down Memory Lane

Ej, men jeg er så tarvelig altså. Jeg har altid synes at det var top kikset med sådan en fotobog, med billeder i collager, små tacky captions og rammer omkring billederne osv. Især også i forhold til prisen egentlig..
Men okay… Min holdning er jo absolut forældet, for hold da op der er selvfølgelig også sket en del på den front de sidste par år.. De sidder sgu heller ikke stille med floppy disken i hånden!

SÅ! Jeg havde leget lidt med tanken om at lave en fotobog, over vores eventyr i Spanien. Nu nåede vi at være afsted i halvandet års tid, og der sker jo altså meget. Både fysisk, mentalt og vi er en masse oplevelser rigere.

Så efter at have set udvalget af fotobøger på nettet hos cewe.dk, kunne jeg snildt se at det da er noget jeg skal til at dyrke noget mere. Det er jo absurd nemt! Og så kan man selv designe det. Altså, alt fra opsætningen af forsiden, til måden billederne skal præsenteres på, hvilken str, hvilket papir osv..
Mulighederne er virkelig mange..
Faktisk egentligt, så mange at jeg besluttede mig for hel standard papir kvalitet, enkel forside (Så er det nemt at lave flere, der samtidig ser pæne ud ved siden af hinanden på bogreolen)

Jeg har bestilt min i str. 21×21 kvadratisk, da jeg er fan af Instagram formatet, og mange af de billeder jeg ville bruge, alligevel lå på min Instagram. OG den helt store, tænkte jeg ville være SÅ smuk at have stående, men den har et format der for evigt vil irritere mit øje, fordi den er for dyb til en bogreol. (OCD Much?)

Billederne er bare uploadet, fra min computer (eller først ned fra min iCloud, og så op igen, der skete der lidt rod under uploadningen) så det tog alligevel lidt tid at finde rundt i den kronologiske rækkefølge, men det var nu egentlig okay, for der var alligevel nogle der ikke endte med at komme med i bogen.

 

Jeg fortalte ikke drengene at jeg havde lavet den, så det var SÅ hyggeligt at se Vegas åbne den og kigge billederne igennem – Aj men alle hans kommentarer er simpelthen guld værd!..  Og nu har vi samlet eventyret hér, og så kan man altid tage den frem og kigge lidt i og mindes.. Faktisk kan man bestille den igen, måske burde jeg gøre det, én ekstra.. Så drengene begge 2 har en, til når de en dag flytter hjemmefra..

Anyways, det var den hyggeligste trip down memory lane, at sidde og se billeder fra bogen, da den landede med posten.. (I øvrigt allerede 2 dage efter den var bestilt, WUT?!)

Herunder er par billeder af min første, helt utacky, og mega seje fotobog.. (Selvfed much?) Den hedder bare MARBELLA, og det er ikke sidste gang jeg bestiller en fotobog.. Skal da til at finde bryllupsbillederne frem, kan jeg mærke.. 5 år, fra eller til.. Pyt!

Du får også et direkte link til cewe.dk, så kan du lige lure hvor nemt det faktisk er, og se de fine designs..

IMG_0788

IMG_0792 IMG_0800 IMG_0798 IMG_0795

Se et udpluk af billeder fra vores bog herunder: 

 

U like it??

Sponsoreret indlæg i samarbejde med cewe.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *