Dét med ens netværk når man rejser væk..

Der er jo så mange tanker i hovedet, når man er på vippen til at tage det helt store spring og rejse til udlandet og bo. De tanker gælder nok også for dem som vælger at rejse ud for en stund.

Men det der med at man nu siger farvel, til sit netværk for en stund, på planlagt eller ubestemt tid, er ret angstprovokerende faktisk. Men heldigvis er de fleste mennesker, indrettet sådan at vi tilpasser os den situation vi nu engang er i, og får det bedste ud af det. Sådan er vi i hvert fald hjemme hos os.

At sige farvel til familien, vores tætte venner og netværk er svært. Det var møghårdt at sige farvel, de første mange gange efter vi havde haft besøg i Spanien. Følelsen af tomhed og savn er tarvelig. Og selvom vi forinden havde nydt så mange gode dage og stunder med familien og vennerne, som selvfølgelig vejede mest, så fyldte afrejse dagen også noget. Det skrev jeg lidt om hér faktisk..

Vores “skjold” eller forklaring var jo bare at, så var vi sammen med vores venner på en anden måde, når nu man var sammen mere intenst i flere dage af gangen.
Vi ville jo ikke misse ud på noget, folk var her, vi besøgte og de besøgte, og så var vi bare sammen på en anden måde, end vi ville have været hvis vi bare hang ud en aften i Danmark.  Og dét er man også!

 

Men hey, hvor mange af ens venner og familie ville man lige tage ud og rejse med egentlig? For det er satmer intenst. Det er det altså, ferie er afslapning, alle er i feriemode og der er man bare anderledes.
Vi havde ikke ferie, når folk besøgte os, så det krævede faktisk rigtig meget af os af have besøg i nogle tilfælde. Ikke at det er negativt, men energien var måske anderledes. Jeg har været ret presset, vi har været ret pressede, og det vil man jo ikke lade gå udover sine gæster, som har prioriteret ferie fra arbejde, økonomi osv for at besøge os. Hvilket vi på intet tidspunkt har villet være foruden. Kæft, det har netop også været en gave at have folk på besøg når man står i lort til halsen..

 

Når det nu er sagt, så wow! Hold nu kæft hvor har jeg bare mærket nærværet af mine veninder og familie, efter vi er kommet hjem. Både hvor fucking awesome det er at have alle lige om hjørnet, men også det med ens hverdag og netværk, hvor finder man bare ud af hvad det ellers gør ved én.

Min BF havde lige en cykel jeg kunne låne på ubestemt tid, der var heldigvis lige en børnestol på og hun havde faktisk også lige en cykelhjelm som Vegas kunne passe. Og i en flytning, er der bare relaaaaativt meget at bruge penge på, så man må lige prioritere med omhu i de her dage ik’. Der mangler også en del møbler i huset endnu, men pyt! Jeg kan slet ikke takke alle nok, for den hjælp vi har fået efter vi er flyttet hjem igen. Det er alt fra kaffekopper, spisestuestole, skuremaskiner, cykel, tøj, IKEA ture, kærlighed og vin.. Dét er godt netværk og dét kan man ikke leve uden.

 

Den lille bitte hjælp, som man kan give og få i hverdagen, kan man slet ikke forstå, før man har været væk. For der har jo bare været situationer i Spanien, hvor man ikke lige har sit netværk at trække på og så er man altså somehow tvunget til at finde løsninger sammen og alene, og presse hinanden ud på vippen. Jeg tror slet ikke at folk der ikke selv har stået med fødderne i det, kan på nogen vis forestille sig, hvad man kan komme igennem sammen, uden sit netværk, og hvor meget modvind man kan komme ind i.

Danmark er bare Andeby. Og hvor er jeg bare lykkelig for at vi har prøvet at rejse.
Vi ser bare livet, hinanden og verden med nogle helt andre briller på..

 

Hey! We’ve got this, baby! (Selvom han ik’ lige ligner én der har styr på det hér… Og billedet mest af alt er lagt op fordi jeg selv ser fierce ud, haha! )

BF’s ‘n babies just around the corner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *