Bounce Fields med Børn i Byen

Hva’ ska’ vi nu lave?

Jeg får simpelthen ikke skrevet så meget som jeg vil, selvom jeg har tusind tanker tit, og har lavet indlæg oppe i hovedet og bare skal have det ned på skrift. Men kommer aldrig rigtig dertil. For det er lidt svært om det skal være for min egen skyld eller for andres. Og i Spanien gav det bare super meget mere mening at lade Jer følge med og dele erfaringer med andre i samme båd, eller for dem der har tankerne og drømmene om at drage på eventyr. 

Det er som om, at når man så er tilbage i boblen herhjemme, så kender alle trummerummen og så “er der jo ingen grund til at dele ud” for andres skyld. Så det skal jo hundrede procent være min egen lyst og mit behov der skal dækkes ved at skrive.

Jeg kan jo i realiteten rigtig godt lide det, og deler jo også flittigt på Instagram, hvad der sker og rør sig. Men tankerne når sgu ikke altid så dybt, når det er en short caption på et billede.

Anyways, vi har været i Marbella et par gange efter vi flyttede derfra, og faktisk var der så mange følelser i maven over at rejse tilbage, at jeg har en masse at kunne skrive om derfra på de ture. Så det vil jeg gerne dele ud af i et nyt indlæg, for de følelser må der være andre der har været ude, som kan nikke genkendende til.

 

 

Nu er vi tilbage i Danmark, og vi er landet. Og her er røv nice. Og sådan er det bare.
Noget af det som jeg synes var trist inden vi flyttede herfra for 2 år siden, var at det nærmest altid var de samme aktiviteter vi fandt på i weekenderne, for ungerne. Legeland til en millard penge, og garanteret hovedpine til forældrene, hæslig cafeteriamad eller en halvristet bønne fra en tryk automat. Kæft det var et kedeligt udvalg.
Egentlig har jeg tit brugt Børn i Byen faktisk og fået lidt inspiration, men jeg har aldrig været medlem af deres klub. Og nu har jeg fået lov at teste deres medlemsskab i samarbejde med Momster, for at se hvad det egentlig kan.

Og det kan jeg satmer godt anbefale. Det koster 38,- om måneden og du kan endda tilmelde dig og få gratis gaver oveni hatten!

Vi meldte os ind og jeg kiggede med det samme på idéer til aktiviteter med ungerne. Der er seriøst rabat på virkelig mange gode steder, i hele landet og ikke kun Kbh. Fx får man 20% rabat på Eksperimentariet. “Øøøøh, ja tak! Det kunne jeg godt have brugt i sommer, da vi var derude og betalte en bondegård for den oplevelse) Eller GoBoat er der 15% rabat, hvilket vi også prøvede i sommer til fuld pris.

 

Du kan se alle medlemstilbud hér 

 

Der er gratis events, kategoriseret efter barnets alder, så du nemt kan søge muligheder frem. Gratis for-premierer, baby rytmik kurser, VIP Lagersalg, Teaterforestillinger mm.

 

Vi nappede en tur i Bounce i Fields som har 50% rabat via Børn i byen! Såååå… Vi tog ungerne og naboens barn med i bilen og drønede over til Fields for at hoppe på trampoliner. Det er så anbefalelsesværdigt, det sted! Fed energi, glade børn, og medarbejdere der også fungerer som instruktører og kommer over og hjælper ungerne med at finde deres niveau og give dem idéer til sjove hop. Der skal vi helt sikkert ud igen! Vi købte deres strømper med, og de er så vores til næste gang også.

Så selvom jeg ud af mor-øjenkrogen, så absurd mange potentielt brækkede lemmer og akavede landinger, så skal man bare go with the flow og hoppe med selvom man føler at livmoderen er ved at falde ud og ramme ens knæskaller… (-Og husk et trusseindlæg, det skader egentlig heller ik’.. )

Her er lidt videosammendrag fra vores dag i Bounce Fields i samarbejde med Børn i byen og Momster Test (der kommer snart en anmeldelse også)

 

 

OMG! Jeg har lige set at der er -20% på Munchies Copenhagen med Børn i Byen!.. Guess where we are gooooooing!

(Indlægget er lavet i i forbindelse med anmeldelse af Børn i byen Klubben med Momster Test)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *